Zoals op de pagina van het zwemmen staat beschreven, geven we les voor het elementair zwemmen en het zwemmend redden.

Er is altijd een mogelijkheid om te komen kijken, zowel bij het elementair als bij het zwemmend redden. Mocht u willen komen kijken, kom dan op 1 van de tijden dat we lesgeven naar het zwembad. Als u zich dan meldt bij de dames die in de hal zitten. Ze zullen u dan verder helpen.

Als u uw kind of uzelf gelijk wilt aanmelden, kan dat via het formulier via de link te downloaden hieronder. We nemen de aanmelding dan op in de intekenlijst. Zodra er dan plek is, nemen we contact met u op. Graag verzoeken we u alles zo goed mogelijk in te vullen. Dit aangezien we deze gegevens nodig hebben om te bepalen op welke lijst hij/ zij moet komen. Doordat we verschillende waterdieptes hebben op de woensdag en de dinsdag kan het zijn dat uw kind of alleen op de dinsdag of op de woensdag kan komen zwemmen. Dit hangt mede af van het startniveau. Ook kunnen we alleen op de woensdag elementair zwemles geven aan de ouderen. Houd u daar dus rekening mee bij het opgeven.
Als uw kind of uzelf al beschikt over zwemdiploma’s, wordt er waarschijnlijk redelijk snel opgeroepen. Wel vragen we de eerste keer het diploma mee te nemen. Voor de andere groepen hebben we een intekenlijst.

Mocht u het formulier liever invullen en langsbrengen. Dan kunt u hem hier downloaden en op de dinsdag- of woensdagavond langsbrengen.