Welkom

op de site van de Arnhemsche Reddingsbrigade. Het doel van de Arnhemsche Reddingsbrigade is het bestrijden en voorkomen van de verdrinkingsdood. Dit wordt gedaan door opleiding te geven in het zwemmen en zwemmend redden en door cursussen 'auto te water' te geven. Dit gebeurt in het zwembad 'de Grote Koppel'. Daarnaast zijn onderdeel van het nationale rampenvloot (nrv). Hiervoor beschikken we over een reddingsvlet. Hiermee geven we ook de lifeguard opleiding.
Ook is de brigade actief op het droge met E.H.B.O.
Al nieuwsgierig geworden? Kijk eens rond op de site en als je echt wilt weten wat wij doen, trek dan nu je zwembroek of badpak aan en kom naar het zwembad

Door de versoepeling van de corona regels door de overheid, zijn de regels in het zwembad ook aangepast. Deze zijn voor een groot gedeelte opgeheven. Op het moment zijn er alleen nog aangepaste richtlijnen voor het restaurant. Dit betekend het volgende:

Vanaf oktober mag er weer omgekleed worden in het zwembad. Voor en na het zwemmen kan er weer gedoucht worden. Daarnaast mogen de ouders weer kijken vanaf de tribunes. wel zullen ze via de trap in de gang van en naar de tribunes moeten gaan.