Afdrukken

Zoals bekend is mogen de zwembaden onder strikte voorwaarden weer open. Hierbij heeft de koppel uiteindelijk besloten dat ook de verenigingen weer gebruik kunnen maken van de zwembaden. Wij hebben besloten dat wij hiervan gebruik willen maken. Echter veroorzaken deze voorwaarden wel een aantal zak en anders gaan dan normaal. Hieronder geven wij aan wat er veranderd is en aan welke voorwaarden we ons moeten houden. Lees graag het hele bericht. Naast deze zaken die hieronder genoemd worden veranderd er voor een aantal leden ook nog wat specifieke zaken. Daarom worden alle leden persoonlijk benaderd per mail of per telefoon. Hierin geven we aan wat er verder specifiek veranderd. Controleer dan ook regelmatig de mail (ook de spamfolder). Mocht je na 30 mei nog geen mail of contact hebben gehad met ons, laat het dan weten via penningmeester@arnhemse-reddingsbrigade.nl. Hier kunnen ook de vragen naar toe mocht je deze nog hebben na het lezen van alle informatie.

Zoals aangegeven moeten we voldoen aan de voorwaarden die de Grote Koppel aan ons stelt. Hieronder de voorwaarden die gesteld worden aan jullie als ouders en leden als je naar ons toe komt in het zwembad.

Om te zorgen dat je al kan zien hoe het eraan toe gaat, hebben wij een filmpje gemaakt. Hierin nemen we je mee welke route er gelopen moet worden en geven we ook de uitleg.

Naast deze voorwaarden van de Grote koppel zijn ook de richtlijnen van het RIVM bij ons van toepassing. Hieronder deze richtlijnen:

Veiligheid en hygiëneregels voor iedereen (op basis van Richtlijnen RIVM):

Verder volg altijd de aanwijzingen van het personeel en kader op.