Welkom

op de site van de Arnhemsche Reddingsbrigade. Het doel van de Arnhemsche Reddingsbrigade is het bestrijden en voorkomen van de verdrinkingsdood. Dit wordt gedaan door opleiding te geven in het zwemmen en zwemmend redden en door cursussen 'auto te water' te geven. Dit gebeurt in het zwembad 'de Grote Koppel'.
Ook is de brigade actief op het droge met E.H.B.O.
Al nieuwsgierig geworden? Kijk eens rond op de site en als je echt wilt weten wat wij doen, trek dan nu je zwembroek of badpak aan en kom naar het zwembad

UPDATE 16-3: Gezien de nieuwe maatregel die zondag 15 maart is afgekondigd, heeft Sportbedrijf Arnhem de maatregel verlangt naar 6 april.

Zoals u misschien al via de media hebben vernomen heeft Sportbedrijf Arnhem al hun Sportaccommodaties met ingang van vrijdag 13 maart tot en met 31 maart gesloten.

Dit houdt voor ons al Arnhemsche Reddingsbrigade in dat er zowel op de dinsdagavond als woensdagavond in de Grote Koppel geen zwemlessen zullen zijn in deze periode.

Wij hopen begin April weer met de lessen te kunnen starten. Maar dit is natuurlijk afhankelijk van de situatie die er op dat moment nog is rondom het Coronavirus.

Houdt u onze website en Facebook in de gaten hierop zullen wij vermelden dat onze lessen weer starten.

Hebt u een vraag dan kunt u deze stellen via secretaris@arnhemse-reddingsbrigade.nl

Vriendelijke groet,

Bestuur Arnhemsche Reddingsbrigade